Izboljšanje avre

Home / Izboljšanje avre

KAKO IZBOLJŠAMO AVRO

  • Z zdravim in pravilnim načinom življenja
  • Z meditacijo, s koncentracijo, z uporabo posameznih zdravilnih tehnik (reiki, yoga, masaže,)
  • S stimuliranjem energetskih čaker
  • Z zdravljenjem z energijami iz Univerzuma, s kristali, z energijo dreves..

GDV MEDITACIJA

Slika razporeditve energijskega polja okoli človeškega telesa je objektivna podoba, ki odraža energijsko stanje njega ali nje. Za mnoge paciente je takšna oblika podobe precej nepričakovana, ker prikazuje vse šibke točke organizma, opazovanje lastnega stanja, ki je predstavljeno v jasni vidni obliki, pa se je pokazalo kot zelo prepričljivo, predvsem za pacienta. V naši primerih je oblika takšne slike bila  velikokrat motiv za pacienta, da je pričel s popravljanjem svojega lastnega stanja. Ljudje se preusmerijo k ustreznemu načinu prehranjevanja, izvajajo čiščenje organizma, ter pričnejo s telesnimi vajami in vodnimi aktivnostmi. Od drugih tehnik popravljanja stanja se je v naši praksi še posebej uveljavila naslednja :
Zjutraj, po prvih higienskih opravkih, se oseba usede pred ogledalo, si da predse svojo lastno sliko energijskega polja, in si na osnovi slike predstavlja to energijsko polje okoli svojega telesa. Glavni namen tega je, da si oseba zamišlja, kako polje narašča in se prostorsko širi, kako utripa v svetlih mavričnih barvah, kako se luknje postopno zapirajo in kako pomanjkljivosti izginjajo. Oseba si to polje predstavlja kot zaščitni obroč, ki jo/ga skriva pred vplivi zunanjega sveta, varuje pred nepotrebnimi izlivi energije ter neprijaznimi odsevi. Zelo pomembno je, da je takšna slika razumljiva, jasna in živa.

Bolj kot je ta obroč gost in čvrst, toliko bolje opravlja svoje funkcije, njegov »lastnik« pa se počuti toliko bolj zaupljivo in samozavestno. Ko se ustvari slika takšnega obroča zjutraj, potem le-ta posameznika varuje skozi ves dan, če pa si oseba to periodično zamišlja, si lahko posameznik v  sebi zelo učinkovito ustvari obrambne karakteristike. Takšna vaja zahteva 10-15min. časa. Dovoljuje nerednost opravljanja in nemetodičen pristop. V določenem času po začetku opravljanja takšnih vaj je priporočljivo ponoviti GDV snemanje in primerjati kopije, da se prepričamo o napredovanju oz. če je napredek prisoten ali ne. Med t.i. GDV meditacijo je priporočljivo poslušati glasbo npr. Mozarta, Vivaldija ali pa naravne zvoke kot so morski valovi, petje ptic ali posebne melodije, prirejene za meditacijo. Kot je že bilo omenjeno, je GDV metoda aktivna in kontaktna metoda:   izzovemo specifičen pulz in zaznamo reakcijo. Posebne raziskave so dokazale, da je ta reakcija nevrovaskularne narave. Z drugimi besedami – z izzvanjem impulza se ustvari mikrostres. Kakorkoli pa proces spremembe, ki ima nizko energijsko stopnjo, ne povzroči direktne energijske reakcije v organizmu, prinese pa informativne reakcije.